Първоначално публикувано от ldv6
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко ви е разстоянието между калника и гумата?
Collapse
X
-
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от ldv6 Покажи съобщениеSW с 205/55/16 Pirelli P6000 поизносени и има по 1 пръст точно (опира и във веждата и в гумата). Иначе като се отпусна на калника ламарината поддава повечко от пружината
В момента съм с такива ще взема да я щракна...
За да опират, трябва да е смъкван автомобила или доста омекнало окачването.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Извинявайте!
Неточно съм се изразил май. Опира ми пръста и в калника и в гумата, т.е. трябва да е под 2 см разстоянието. Иначе вече 3000км и доста повече дупки и гумите не са закачили никъде. Като чета постовете тук и като гледам другите Алфи по пътя моята явно е с доста свалено и втвърдено окачване. Нормално друса зверски и возията се оправя чак към 200км/ч на по-новата магистрала.Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
-
Първоначално публикувано от ldv6 Покажи съобщениеИзвинявайте!
Неточно съм се изразил май. Опира ми пръста и в калника и в гумата, т.е. трябва да е под 2 см разстоянието. Иначе вече 3000км и доста повече дупки и гумите не са закачили никъде. Като чета постовете тук и като гледам другите Алфи по пътя моята явно е с доста свалено и втвърдено окачване. Нормално друса зверски и возията се оправя чак към 200км/ч на по-новата магистрала.
А за друсането думи нямам.На моята й смених задните пружини и амортиьори,вдигнах й малко задницата и сега се чувствам доста по-добре.Е,със зимни гуми 185/65/15 съм ,но едва ли ще има промяна и с летни 205/55/16 .Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment